Perşembe, Ocak 24, 2008

.

Bilgi çöplüğüyle uyuşturulan ve sistemli asimilasyonla yıllardan beri parçalara ayrılıp, yönetilmeye çalışılan Türk ulusunun benliğini içten içe kemiren yaralara her gün yenileri eklenirken, gündemi her gün değiştiren ve resmen içten içe söyledikleri “şeriat isteruk” nidalarını çekinmeden haykırmaya başlayan çok kudretli eş başkanların ülkeyi laik demokratik cumhuriyetten, bizi kravatlı Araplar olarak görmeye yıllardan beri alışmış dış odakların istedikleri kalıba sokmaları için dev adımlar atılıyor. Bu ülkenin üstünde süren kış uykusu daha pek çok zihni ve gencecik insanların hayatını örtecek gibi duruyor.

Cuma, Ocak 18, 2008

Sağ-Sol Penaltı Gol!

Bölücü eşbaşkanlar en yüksek mevkilerde fink atarken insan gerçekten tiksiniyor çevresinde olup bitenlerden. Bu kadar gamsız bir milleti kaosa sürüklemek için bu kadar cefakar bir şekilde çalışan pis bıyıklı vatan hainlerini darağacında görme rüyalarıyla yatıp kalkmaktan bıkıyor insan bazen,-panik atak tetikleme garantili haber bültenlerini izlediniz-,*doğan'lar futbolu da satın alsın, oh yeah,futbol kitlelerin afyonudur oh beybi,yakında solduğumuz havayı da satın alırlar*

Pazartesi, Ocak 14, 2008

Ölümcül Emo


ağlamayanamemevermezler, final zamanı televizyon izletmezler

Çarşamba, Ocak 09, 2008

Feyz Al

Feyz buk a ayar

Tırt

Okulunuzda siyasi gösteriler yapan grupları sallamadan yürüyen tüketici kalabalığın topluluk halinde haykıran ateşli gençlere tiksinerek,korkarak ve küçümseyerek baktığına sıkça şahit oluruz,ben kişisi de orta-alt sınıf tiriviri burjuvası olduğumundan dolayı slogan atan bu "kollektif kalabalık" gürühu uzaktan izlemekle beraber onlara sempati duyduğumu,onlara özenden tırt gruba dahil bir birey olduğumu belirteyim. Kafalara takılan durum ise: düzeni,yaşamı ve hayatlarının kontrolünü kendilerinden alan sistemi değiştirmeyi arzuluyan benim gibi hevesli gençler her zaman yanlış hedeflere ve gereksiz amaçlara yönlendirilmesi. En son olarak yıllardır YÖK'e hayır diye kıçını yırtan arkadaşlar YÖK'ün neo liberal eş başkanlara karşı eğitimi uzunca bir süre savunduğunu ve bir çok boktan duruma engel olduğunu hiç bir zaman görmediler. Fakat bu canım gençler abilerinden öğrendikleri marşların anlamını bilmeyerek ezbere öten borazanları yıllarcı çalıp durdurlar...şimdi ise yök ün başına gerçekten yök'e nayır dedirtecek cinsten bir şahs-ı muhterem atandı. Beyaz fonda görünmeyen şeffaf iplerini de daha ilk günden makasla kesip koli bantla yapıştırdı ama tın tın yok. Para,tüketim ve beyin yıkama senfonisinde bütün aktörler köşelerine atanıyor. ve ne kadar boktan bi durum ya,yakınmaktan bile sıkılıyor insan, "ne kadar solcu ve soylu bir tavır a evet". sanıyorum karda yürümek iz belli ediyor,sükut altındır hafız..